Acties

Wij hebben een vast aantal acties verdeeld over het jaar:

Februari

Februari is maand van het gebit, tijdens deze maand kunt u gratis gebitscontroles laten uitvoeren door onze para-veterinaire assistentes. Tijdens deze professionele inspectie wordt u attent gemaakt op de gezondheid van het gebit en alle bijbehorende aspecten. Indien gewenst kunt u ook poetsinstructie krijgen of andere tips voor een gezond gebit van uw hond en/of kat.

Maart

In de maand maart staat de sterilisatie van uw poes of de castratie van uw kater centraal. U kunt tegen een gereduceerd tarief uw poes of kater laten steriliseren/castreren.

Juni

Juni is de landelijke chipmaand. Dit betekent dat we in juni tegen een gereduceerd tarief chippen.

Het chippen en registreren van puppies jonger dan 7 weken oud is sinds 1 april 2013 verplicht. Het chippen van oudere honden en katten is (nog) niet verplicht maar zeker wel aan te raden. Wanneer uw hond of kat wegloopt is de kans een stuk groter dat hij door middel van de chip weer terug bij zijn eigenaar komt.

www.chipjedier.nl

September

Na een drukke zomer is het tijd om de leuke en mooie vakantiefoto's nog eens goed te bekijken. Eeen mooie gelegenheid om de mooiste, grappigste of liefste foto van uw huisdier in te sturen en kans te maken om deze een jaar lang op onze oproepkaart te laten zien.

November

Sinds enige tijd is november de maand waarbij meer aandacht wordt geschonken aan suikerziekte (Diabetes mellitus). Deze aandoening is met de juiste begeleiding goed te behandelen, voor vragen neem contact op met onze dierenartsen.

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Dierenartsenpraktijk Oost Betuwe   Lingewal 2a   6681 LJ Bemmel    tel: 0481 - 461627 info@dap-oost-betuwe.nl